Przepis i sposób przygotowania na: Agrestowy zawijaniec
2. Budyń ugotuj wg instrukcji. Ostudź, utrzyj z masłem na gładką masę. Agrest przebierz, umyj, osusz. Biszkopt rozłóż, rozsmaruj masę. Posyp agrestem. Zwiń, posyp cukrem pudrem.
Biszkopt |
|
jajko |
4 szt
|
mąka krupczatka |
1 szkl
|
cukier |
1 szkl
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
ponadto : |
|
agrest |
0,5 kg
|
budyń śmietankowy |
1 op
|
masło |
1 kostka
|
cukier puder |
do dekoracji
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: