Morele z nadzieniem z sera

Morele z nadzieniem z sera

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bekon

    8 plasterków
  • morele

    8 sztuk
  • żółty ser

    3 dag (np. Gouda)
  • masło

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Morele umyć, osuszyć i przekroić na pół, wyjąc pestki. Z utartego sera i masła sporządzić jednolitą masę i nałożyć ją do połówek moreli. Morele z masa serową owinąć boczkiem i wstawić do gorącego piekarnika, można spiąć wykałaczkami. Piec aż do lekkiego zrumienienia bekonu

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Grazyna0211

21.04.2013 16:01
fajny pomysł

jeta72

12.04.2013 14:15
smaczne :-)

anemon

11.04.2013 13:00
Bardzo pomysłowa przekąska.

Grażyna13

26.09.2012 13:00
Pyszności :)

caralajna

29.05.2012 17:41
bardzo ciekawy deser

barbara11561

23.04.2012 07:19
Iza jakie masz oryginalne pomysły?)

caroline1983

19.03.2012 10:39
oryginalna przekaska

misia53

05.12.2011 01:00
no , coś takiego.....?

Justa32

16.11.2011 18:46
muszą być smaczne!!!

ben-ka

26.11.2010 13:56
Ale specjały:) warto spróbować!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat