Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Piszinger

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder
12 dag
czekolada
12 dag
śmietana łaciata
1/3 szklanki
masło
1 łyżka
orzechy
13 dag
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: Piszinger

Czekoladę rozpuścić, dodać śmietankę, cukier puder i gotować. Dodać łyżkę masła, i dalej gotować. Na koniec dodać zmielone orzechy. Gdy masa przestygnie, smarować andruty, na wierzch wylać troszkę masy i posypać zmielonymi orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina63 22.09.2011 11:21
super ciasteczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak