Babeczki z budyniem i agrestem

Babeczki z budyniem i agrestem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kruche babeczki

    1 opakowanie
  • budyń truskawkowy

    2 opakowania
  • galaretka truskawkowa

    1 opakowanie
  • mleko

    5 szklanek
  • agrest

    300 dag
  • posypka kolorowa

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Babeczki wykładamy na blat. Budynie gotujemy na mleku. Galaretkę rozpuszczamy w mniejszej ilości wody niż na opakowaniu. Babeczki napełniamy gorącym budyniem następnie kładziemy agrest i zalewamy galaretką. Gotowe posypujemy kolorową posypką. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cooleczka

10.05.2013 13:11
świetny deser

RenataZ-et

17.07.2012 22:50
wyśmienite

Wafelek2601

03.01.2012 00:16
ciekawe

IlonaAlbertos

20.07.2011 23:12
Apetyczne

Ela20

02.03.2011 11:32
pycha!

madagaskar

21.12.2010 08:09
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat