Z mlodym groszkiem

Z mlodym groszkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1 średnia
  • raviole gotowe

    200 g
  • pietruszka siekana

    2 łyżki
  • sól

  • bulion warzywny

    2 l
  • groszek

    250 młody, łuskany
  • kapusta

    1 młoda
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Poszatkować kapustę, obrać marchewkę i pokroić w plastry.Zalać bulionem.Gotować ok. 15minut. Dodać ravoli, gotować kolejne 10 minut, wrzucić groszek.
Po 4 minutach zdjąć z ognia, przyprawić pietruszką , solą , pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat