Przepis i sposób przygotowania na: Winiec z truskawkami i rabarbarem Eli
Resztę rabarbaru zalać 2 szklankami wody,dodać 5 łyżek cukru i gotować aż zrobi się gęsta pomada.Wieniec posmarować pomadą rabarbarową i ozdobić cząstkami truskawek.Smacznego!
jajko |
5 szt
|
cukier |
1 szklanka
|
cukier |
5 łyżek
|
mąka pszenna |
3 szklanki
|
maślanka |
1 szklanka
|
margaryna |
250 g
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
truskawki świeże |
30 dkg
|
rabarbar |
30 dkg
|
margaryna do formy |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: