Składniki:
drożdży | 70 g |
cukru | 100 g |
mąki | 500 g |
żółtko jajek | 2 szt |
otrębów orkiszowych | 100 g |
stopionej margaryny lub masła | 5 łyżek |
mleko | 1 szklanka |
soli | 1 łyżeczka |
jajko | 1 do posmarowania bułeczek |
drożdży | 70 g |
cukru | 100 g |
mąki | 500 g |
żółtko jajek | 2 szt |
otrębów orkiszowych | 100 g |
stopionej margaryny lub masła | 5 łyżek |
mleko | 1 szklanka |
soli | 1 łyżeczka |
jajko | 1 do posmarowania bułeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: