Papryka nadziewana twarogiem

Papryka nadziewana twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    20 dag
  • serek topiony

  • ogórek konserwowy Smak

    2 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • masło

    1 łyżka
  • sól, pieprz

    do smaku
  • papryka czerwona

    2 szt
  • papryka żółta

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę oczyszczamy z gniaz nasiennych. Robimy masę z : masła twarogu, serka topionego, natki pietruszki, szczypiorkaczosnku i ogórków. Wszystko mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Paprykę napełniamy farszem i pozostwaimy w lodówce. Przed podaniem kroimy paprykę w plastry

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat