Przepis i sposób przygotowania na: pizza w dwóch smakach
Na powierzchni wytworzy się wyrastająca do góry \"pierzynka\".Gdy pojawi się owa pierzynka dosypujemy sól. Resztę mąki i odrobinę oleju. Ugniatamy na jednolitą masę.Ciasto należy odłożyć na 15 minut i użyć. Jeśli ktoś życzy sobie dobrze wyrośnięte ciasto należy ugnieść ciasto jeszcze raz, odczekać 15 minut i gotowe ciasto, rozwałkujemy. Sos pomidor miksujemy z koncentratem ziołami, papryką słodką i pieprzem. Ciasto dzielimy na pół na jednej połowie rozsypujemy kukurydze, szynkę, ananasa, na drugiej paprykę, szynkę, cebulę, kukurydze, całośc posypujemy startym serem i wstawiamy do piekarnika na 20 min an 200st. (można tez uzywac gotowego ciasta knor skraca czas robienia pizzy o połowe)