Składniki:
szponder wołowy | 1/2 kg |
przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1 kostka |
śmeyana do zupy | 250 ml |
mąka | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
botwinka | 2 pęczki |
szponder wołowy | 1/2 kg |
przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1 kostka |
śmeyana do zupy | 250 ml |
mąka | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
pieprz | do smaku |
botwinka | 2 pęczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: