Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielony groszek
puszka
kiełki rzodkiewki
majonez
mały
jogurt naturalny
1\\3 szklanki
oliwa
1 łyżka
ser żółty
100 g
prażony słonecznik
1\\2 szklanki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
jajko ugotowane na twardo
4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Ugotowane jajka przekroić na pół wydrążyć ze skorupki i drobno posiekać , dodać wszystkie składniki farszu , odkładając troszkę kiełków i groszku do dekoracji. Dobrze wymieszać , nakładamy do pełna do pustych skorupek i udekorować kiełkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 01.12.2013 15:13
lubię takie jajka
Granita 17.02.2013 00:41
rewelacyjny przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak