Flądra nadziewana pieczarkami

Flądra nadziewana pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • flądra

    1 tuszka
  • pieczarki

    20 dag
  • cebula

    1 sztuka
  • przyprawa do ryb

    1 łyżeczka
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • oliwa

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sprawioną flądrę skrapiamy sokiem z cytryny,nacieramy przyprawą do ryb.Odkładamy na godzinę do lodówki. Pieczarki kroimy w kostkę oraz cebulę i smażymy na oliwie.Tuszkę faszerujemy pieczarkami.Zawijamy we folię aluminiową,pieczemy 15-20 minut.

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

olkaaa

06.05.2014 07:28
ciekawa propozycja

krysia50

18.04.2013 19:28
Smaczna ryba.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat