Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Flądra nadziewana pieczarkami

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

flądra
1 tuszka
pieczarki
20 dag
cebula
1 sztuka
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
1 łyżeczka
Sklep Prymat
sok z cytryny
1 łyżeczka
oliwa
1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra nadziewana pieczarkami

Sprawioną flądrę skrapiamy sokiem z cytryny,nacieramy przyprawą do ryb.Odkładamy na godzinę do lodówki. Pieczarki kroimy w kostkę oraz cebulę i smażymy na oliwie.Tuszkę faszerujemy pieczarkami.Zawijamy we folię aluminiową,pieczemy 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 06.05.2014 07:28
ciekawa propozycja
krysia50 18.04.2013 19:28
Smaczna ryba.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak