Polędwiczki nadziewane twarogiem

Polędwiczki nadziewane twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwiczki wieprzowe

    2 szt.
  • pietruszka świeża

    2 łyż.
  • sól, pieprz

  • twaróg

    20 dkg. (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyte i osuszone polędwiczki naciąć wzdłuż
Ser mielimyi doprawiamy do smaku sola i pieprzem,dodajemy posiekana drobno pietruszkę.
Wypełniamy nacięcia w mięsie i obwiazujemy nitka bawełnianą.
Smazymy na oliwie ze wszystkich stron na kolor złoty ok6-10 minut.
Po usmażeniu zdejmujemy nitkę i kroimy w ukośne plastry.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

noculos

02.11.2011 13:38
super przepis

noculos

02.11.2011 13:37
super przepis

Kate131

29.10.2011 11:06
fajny pomysl

Magdalena80

08.08.2011 23:43
brzmi pysznie

Ania68

24.01.2011 18:59
Jadłam u znajomych, super smakuję :)

misia53

01.10.2010 20:11
Pychota.

eli_555

30.09.2010 22:45
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat