pasta rzodkiewkowa

pasta rzodkiewkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • śmietana

    2 łyż
  • sól

  • pieprz

  • jaja na twardo

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

rzodkiewkę zetrzeć na tarce na drobnych oczkach wraz z jajkami doprawić do smaku i wymieszać na jednolita masę

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pestka

04.02.2014 09:53
świetna pasta na śniadanie

Wafelek2601

15.09.2012 08:23
Super do kanapek

berys18

25.08.2012 15:32
bardzo fajny pomysł

JaPaqc

05.08.2012 23:02
super na śniadanie

agnieszka214

23.04.2012 13:51
zeby było kolorowo dodałam szczypiorek

[email protected]

21.04.2012 20:52
pycha

szyba

03.06.2011 09:51
smakowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat