fasolka po bretońsku

fasolka po bretońsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola Jaś

    0,50 kg
  • kiełbasa chuda

    0,40 kg
  • koncentrat pomidorowy

    0,10 kg
  • majeranek

    1 szczyp.
  • salamandra

    1 szczyp.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

namocz fasolę przz noc. Nastepnego dnia gotuj 2 godziny. Usmaż kiełbasę i dodaj do ugotowanej fasoli. Dodaj koncentrat pomidorowy, dopraw majerankiem i solą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Iwusia

25.08.2011 22:42
ojj zjadłabym taką :)

IKrakowianka

30.07.2011 17:38
Uwielbiam fasolkę po bretońsku

pioge7

07.01.2011 16:42
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat