Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

selery naciowe po francusku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler naciowy
80 dkg
migdały
50 gram
ketchup
5 łyżek
masło
2 łyżki
sól do smaku
Sklep Prymat
cukier
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: selery naciowe po francusku

Migdały sparzamy obieramy ze skórki i siekamy,mieszamy ze stopionym masłem i lekko podsmażamy.Selery myjemy kroimy na 10 cm kawałki gotujemy we wrzącej osolonej wodzie z dodatkiem cukru,następnie wyjmujemy układamy na półmisku i polewamy przygotowanymi migdałami i ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 11.01.2012 08:15
super
Krystyna32 22.06.2011 08:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak