Sos żurawinowo-ketchupowo-powidłowy do frytek ( i nie tylko ) :

Sos żurawinowo-ketchupowo-powidłowy do frytek ( i nie tylko ) :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • powidła śliwkowe

  • pieprz mielony

  • żurawina

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do kubeczka włożyć po kilka łyżeczek ketchupu, żurawiny, powideł. Dodać łyżeczkę oleju i utrzeć . Spróbować .Doprawiać wg upodobania dodając więcej konkretnego składnika .Na końcu doprawić pieprzem .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Smakosz6

24.10.2010 19:16
wow!

bogumiła3

16.09.2010 23:08
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat