Polewka piwna

Polewka piwna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • piwo ciemne

    1,5 l
  • żółtka

    2 szt
  • biały ser

    15 dkg
  • śmietana

    1/2 szkl.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piwo zagotować z cynamonem i goździkami, śmietanę wymieszać z żółtkami i dodawać powoli przecedzone piwo. Przelac do wazy podawać z pokrojonym w kostkę serem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat