Sos jajeczny do wędzonej ryby :

Sos jajeczny do wędzonej ryby :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 łyzki majonezu

  • 2 łyżki pokrojonego szczypiorku

  • 2 łyżki pokrojonego koperku

  • sól

  • pieprz biały mielony

  • łyżeczki kurkumy

  • jogurt naturalny

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajko ugotować na twardo. Obrać i utrzeć na miazgę . Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić solą , pieprzem . Dodać kurkumę ( dla koloru sosu ).

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Rafał10

21.06.2012 10:49
mniam super połączenie :)

PaniMISIOWA

20.07.2011 10:36
rewelacja!

Joanna108

26.09.2010 08:40
Ekstra !!!. Bardzo fajny dodatek do ryby i jak sądzę, nie tylko :).

Anula1

03.09.2010 14:01
Fajny sosik:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat