Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ryba po żydowsku

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba
1kg
cebula
15dag
cukier
2,5 dag
pieprz
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat
Żelatyna wieprzowa Prymat
Sklep Prymat
włoszczyzna
20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po żydowsku

Ugotować wywar z włoszczyzny, głowy i drobno posiekanej cebuli. Oczyszczoną i pokrajaną w dzwonka rybę gotować powoli ok. 20 min. Pod koniec gotowania dodać cukier, mielony pieprz, rozpuścić żelatynę i odstawić do ostygnięcia na półmisku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak