Składniki:
250 g kukurydzy | |
1 por | |
ząbek czosnku | |
1/2 szkl śmietany najlepiej do zup lub creme freiche | |
2 łzyki masła | |
natka pietruszki | |
rosół warzywny | 1 l |
olej | 2 łyżki |
seler naciowy | 2 łodygi |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól |
250 g kukurydzy | |
1 por | |
ząbek czosnku | |
1/2 szkl śmietany najlepiej do zup lub creme freiche | |
2 łzyki masła | |
natka pietruszki | |
rosół warzywny | 1 l |
olej | 2 łyżki |
seler naciowy | 2 łodygi |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: