Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Bigos

5.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona
1,5 kg
kiełbasa
30 dkg
pieczarki
30 dkg
koncentrat pomidorowy
łyżka
olej do smażenia
kostka mięsna
Kucharek przyprawa do potraw
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
przyprawa do zup

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos

Kapustę pociąć zalać wodą, dać kostkę mięsną i ugotować. Kiełbasę pokroić i podsmażyć na oleju na rumiano. Pieczarki udusić. Jak kapusta będzie miękka połączyć wszystkie składniki dodać koncentrat i dokładnie wymieszać, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 27.08.2013 07:27
fajny bigosik
Madziela 03.02.2013 08:50
taki bigosik zawsze smaczny
alaaa 27.10.2012 21:22
ale sobie smaku narobiłam,wygląda pysznie
Iwusia 18.10.2012 23:03
super bigosik
Dorian 08.06.2012 10:09
pycha
Wacław 17.11.2011 10:03
lubie taki bigos,pycha !
mic 05.11.2011 10:55
lubie mocno kwasny
gusia1000 17.08.2011 12:36
Zawsze jest dobry.
berys18 20.06.2011 08:26
smakowity
joanna77 27.05.2011 19:35
uwielbiam bigos
mirosława4 14.05.2011 22:26
pyszniutki
MAR3STA 10.05.2011 22:57
mniam
Margo1 27.04.2011 14:25
pychota
RenataZ-et 22.04.2011 21:53
ale pysznie wygląda :)
Wafelek2601 21.04.2011 08:44
ja dodaję jeszcze boczek wędzony
Monika193
Monika193 20.04.2011 22:51
uwielbiam bigos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak