zupa ze szparagów

zupa ze szparagów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białe szparagi

    2 pęczki
  • śmietana 12%

    5 łyżek
  • koperek

  • sól i pieprz do smaku

  • rosół warzywny

    3/4 litra
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi ugotować do miękkości w bulionie następnie zmiksować je. Ponownie zagotować doprawiając do smaku i dodając śmietanę. Przed podaniem posypać koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jasiek

22.11.2011 22:28
uwielbiam

Marybeth

07.09.2011 15:31
Coś nowego.

gosia47-47

12.02.2011 10:48
ekstra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat