Składniki:
kapusta czerwona | 50 dag |
jabłka | 4 sztuki |
sliwki marynowane | 10 sztuk |
cebula | 2 sztuki |
koperek | 1 pęczek |
zalewa ze śliwek | 5 łyżek |
oliwa | 5 łyżek |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
kapusta czerwona | 50 dag |
jabłka | 4 sztuki |
sliwki marynowane | 10 sztuk |
cebula | 2 sztuki |
koperek | 1 pęczek |
zalewa ze śliwek | 5 łyżek |
oliwa | 5 łyżek |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: