Składniki:
Wywar: | 1 1\\2lwody |
kości | 60dag |
włoszczyzna | 20dag |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | |
pieprz | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 1\\2dag |
ocet | 1\\2łyżki |
białko | 2 |
Wywar: | 1 1\\2lwody |
kości | 60dag |
włoszczyzna | 20dag |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | |
pieprz | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 1\\2dag |
ocet | 1\\2łyżki |
białko | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: