Przepis i sposób przygotowania na: Gyros Sałatka
uniwersalny kucharek w misce ma być słone ale nie za bardzo ja daję około 1 łyżkę można wymieszać i próbować. Następnie smażymy na oleju można w czasie smażenia doprawić jak się usmaży to dodajemy ketchup i smażymy do zredukowania i odparowania oleju około 10 min.smaż.Następnie przełóż do miski 28cm przezroczystej szklanej ładnie ułóż wyrównaj i odstaw do wystygnięcia.Następnie kroimy cebulę w kostkę drobno i przyprawiamy pieprzem do smaku.Po upływie 2 godzin patrzymy na kapustę czy puściła wodę i ilość kapusty zmalała jak nie to czekamy jeszcze 1 godzinkę następnie wyciskamy dobrze kapustę i układamy na przemian warstwami następująco na pierś w misce kładziemy kapustę tak by przykryło pierś na kapustę 4 łyżki majonezu lub więcej ma pokryć całą kapustę i rozsmarować następnie cebulę całą następnie warstwa kapusty i majonez następnie kukurydza cała następnie majonez i kapusta na samą górę. Pychota Smacznego!!!!!!!!!!PS.Można podawać Na przyjęciach kolacjach i śniadaniu.