sałatka po żydowsku

sałatka po żydowsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

  • seler

  • marchew

  • cebula

  • ziele angielskie

  • gorczyca

  • koper

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

wszytko razem kroimy w plasterki mieszamy i wkładamy do słoików i zalewamy zalewą. Zalewa: woda 2,5 szkl, ocet 1,2 szkl, cukier 3,4 szkl. sól 1 łyzeczka pasteryzować 3 min. Proporcje wg uznania

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agnieszka214

16.10.2012 11:17
bardzo fajna

Kaja35

04.10.2012 12:53
super

Pani Domu

23.06.2012 22:07
mniam...../..

Pani Domu

23.06.2012 22:07
mniam...../..

monika154

20.10.2011 10:58
świetna

traktorek

19.04.2011 20:55
warte wypróbowania

artur7

13.04.2011 07:17
przepraszam gotuję do 13 min

artur7

12.04.2011 15:29
dodałęm jedną czerwoną paprykę do koloru

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat