zupa ogonowa

zupa ogonowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron

    0,5 szt
  • seler

    0,5 szt
  • marchew

    1 szt
  • koncentrat pomidorowy

    1 łyz
  • papryka

    szczypta
  • kostka rosołowa

    2 szt
  • śmietana

  • sól

  • pieprz

  • zupa

    1 ogonowa
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

makaron gotujemy al dente. W ganku z wodą dodajemy pokrojoną marchew i seler gotujemy aż zmięknie dodajemy zupę i makaron oraz pozostałe składniki. Zabielamy śmietaną i doprawiamy do smaku

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wafelek2601

05.07.2013 00:44
Dla mnie super

edi

28.10.2012 10:10
muszę spróbować

melonik

01.06.2012 07:07
pycha

melonik

01.06.2012 07:07
pycha

agnieszka214

03.03.2012 14:30
pyszne

dianix

26.02.2012 14:14
lubię zupy

artur7

16.11.2011 08:22
dodaje natke

artur7

01.11.2011 08:30
dodać pietruszke

IKrakowianka

09.05.2011 22:12
smaczna zupka

jogobella23

15.04.2011 20:16
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat