Kapusta pekińska z fetą

Kapusta pekińska z fetą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • ser feta

    1 szt
  • cebula czerwona

    2 szt
  • jabłko

    2 szt
  • sos sałatkowy grecki

  • pieprz

  • ogórki

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Ogórki i jabłka pokroic w kostke, kapuszte poszatkować, ogórki pokroić w plasterki, ser w grubsza kostke. Składniki wymieszac, polać sosem, doprawic do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Rybciia

06.06.2013 08:12
mi smakuje :-)

Pani Domu

01.06.2013 23:34
fajna surówka

Ada-Gaba

12.10.2012 07:22
szybko i smacznie

dianix

24.01.2012 21:30
pyszne, ale jab?ka nie dodawalam nidgy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat