Składniki:
kiełki soi | 1 szklanka |
ementaler | 2 plastry |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sos sojowy | 1 łyżka |
cukier | szczypta |
sól do smaku | |
papryka zielona | 1 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sardynki | 1 (w oleju) |
kiełki soi | 1 szklanka |
ementaler | 2 plastry |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sos sojowy | 1 łyżka |
cukier | szczypta |
sól do smaku | |
papryka zielona | 1 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sardynki | 1 (w oleju) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: