Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zapiekanka babuni

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg
40 dag
ser żółty
50 dag
brukselka
40 dag
pomidory
30 dag
boczek
10 dag
kiełbasa
40 dag
margaryna
1 łyżeczka
sól
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka babuni

W osolonej wodzie ugotować oczyszczoną brukselkę. Boczek pokroić na większe kawałki i zesmażać na skraweczki. Ser rozkruszyć. Kiełbasę pokroić. Pomidory umyć i pokroić. Naczynie żaroodporne wysmarować margaryną, napełnić je wymieszanymi składnikami wierz posypać startym serem żółtym na grubej tarce. zapiec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 23.01.2012 17:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak