Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

farsz do faszerowania drobiu

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka
1 szt.
masło
15 dag
jajko
3 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat
4 łyżki
koperek
1 pęczek
wątróbka z kurczaka
30 dag
sól
Sklep Prymat
gałka muszkatołowa
olej
1 łyżka
masło
1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do faszerowania drobiu

masło utrzeć, dodając po jednym żółtku, namoczoną i odciśniętą bułkę i posiekaną wątróbkę. Ubić sztywną pianę, dodać ją do masy razem z bułką tartą i posiekanym koperkiem, przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 30.03.2011 17:52
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak