Gulasz fasolowy

Gulasz fasolowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze

  • przecier pomidorowy

  • Kucharek - uniwersalna

  • olej do smażenia

  • pieczarki

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścic i ugotowac .Następnie odcedzic.Pierś z kurczaka pokroic na małe kawałki i podsmażyc na 3 łyżkach oleju .Dodac do miękkiego mięsa fasole wraz z wodą z puszki ,dodac pieczarki,przecier pomidorowy ,doprawic pieprzem i kucharkiem .Dusic około 15 -20 minut .Musi byc dośc gęste .Podawac z pieczywem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

05.11.2013 09:49
smaczny gulasz

Katarzyna59

09.10.2013 20:19
przepyszny gulasz

Zosia1

24.04.2013 10:41
ciekawe urozmaicenie

Elżbieta17

15.12.2012 21:23
podoba mi się:)

kuklik

02.12.2012 12:07
świetne

caralajna

17.08.2012 08:52
świetny przepis

Sarenka

29.11.2011 17:36
Wygląda trochę sałatkowo - chyba przez czerwoną fasolę :)

Justa32

04.11.2011 10:08
smaczny

ben-ka

16.08.2011 10:15
ciekawy pomysł.

barbara11561

13.06.2011 08:35
Pyszny:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat