Przepis i sposób przygotowania na: Głowa smoka
Składniki sosu wkładamy do blendera i miksujemy przez 30 sekund. Sos podajemy osobno.
salami |
20 g
|
świeża czerwona papryka |
50 g
|
grecka oliwka z migdałem |
1 szt
|
szparagi konserwowe |
2 szt
|
rzodkiewka |
2 szt
|
skorka cytrynowa paseczki |
5 szt
|
kapusta pekińska |
1/10 liścia
|
sos |
|
majonez |
3 łyżki
|
Pieprz biały mielony Prymat |
|
pieczarki marynowane |
5 szt
|
marynowane cebulki |
3 szt
|
papryka marynowana |
50 g
|
ogórek |
50 g
|
makaron ryżowy |
10 (w kształcie nitek)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: