Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z kapusty cukrowej i sokiem z kiszonych buraków

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapuszta cukrowa
0.40 kg
olej
4 łyżki
szczypiorek
1 pęczek
Sklep Prymat
sok z kiszonych buraków
0.10 l
sól
Sklep Prymat
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty cukrowej i sokiem z kiszonych buraków

Kapustę poszatkowac i posolić. Gdy zmięknie wymieszać z olejem, przyprawić do smaku cukrem z sokiem z buraków kiszonych. Posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak