pasta z twarogu i przecieru pomidorowego

pasta z twarogu i przecieru pomidorowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    70 g
  • przecier pomidorowy

    50 g
  • sól

    wg uznania
  • cebula

    1 szt
  • twaróg

    250 (chudy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę obrać i razem z serem przepuścić przez maszynkę.masło rozetrzeć w misce z przecierem,dodając porcjami twaróg z cebulą.wymieszać i doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

17.10.2012 16:44
ekstra

babcia

14.08.2012 17:36
ciekawa pasta

iknbozka

11.04.2012 15:46
fajne

Gosia32

15.05.2011 09:09
pycha;]

Natalia/tubisiek

28.11.2010 08:16
smaczna!

mehia

07.08.2010 13:51
apetyczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat