Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z boczku i twarogu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser pleśniowy 100 gram
gęsta śmietana 3 łyżki
boczek 30 gram
orzechy włoskie 20 gram
posiekany szczypiorek 1 pęczek
twaróg 250 (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z boczku i twarogu

Twaróg dokładnie utrzeć z serem pleśniowym i gęstą śmietaną. Boczek pokroić w drobną kostkę i szybko przesmażyć na patelni. Wyjąć skwarki i osączyć na bibule.
Posiekane orzechy wraz ze skwarkami i szczypiorkiem wymieszać z masą serową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 06.06.2011 13:46
mniam mniam
MAŁGORZATA108 17.03.2011 10:32
Pomysławe.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak