Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniami
Wszystkie składniki połączyć, zagnieść. 1/3 ciasa włożyc do lodówki na kruszonkę.
Ser:
Wszystko utrzeć na pulchną masę. Białko ubić na sztywną pianę z 1/2 szklanką cukru.
Ciasto: |
|
mąka |
3 szklanki
|
masło roślinne |
1
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
cukier puder |
5 łyżek
|
cukier waniiowy |
1
|
żółtka jaj |
4
|
ser |
|
ser biały |
40 dag
|
żółtka jaj |
3
|
kostka masła |
1/2
|
cukier |
1/2 szklanki
|
budyń śmietankowy |
1
|
zapach śmietankowy |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: