Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

czekoladowe kulki z whisky

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatniki
175 gramów
whisky
1/2 szklanki
miód płynny
2 łyżki
kakao
2 łyżki
cukier puder
3/4 szklanki
orzechy
120 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowe kulki z whisky

Herbatniki drobno kruszymy, dodajemy posiekane orzechy, kakao, miód, whisky i połowę cukru pudru. Wyrabiamy masę i formujemy z niej małe kulki. Wstawiamy do lodówki na 30 minut. Obtaczamy w reszcie cukru pudru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak