Składniki:
kergulena | 600 g |
mintaj | 500 g |
morszczuk | 600 g |
cebula | 120 g |
masło | 50 g |
mąka | 60 g |
cytryna | 2 szt |
śmietana | 100 g |
natka pietruszki | 1 szt |
kostka drobiowa | 1 szt |
sól | do smaku |
kergulena | 600 g |
mintaj | 500 g |
morszczuk | 600 g |
cebula | 120 g |
masło | 50 g |
mąka | 60 g |
cytryna | 2 szt |
śmietana | 100 g |
natka pietruszki | 1 szt |
kostka drobiowa | 1 szt |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: