Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zupa fasolowa a la diable

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kości i warzyw
1,5 l
ryż
3 łyżki
cebula
1 sztuki
olej
2 łyżki
śmietana
50 ml
papryka mielona
1 szczypta
Sklep Prymat
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat
curry
1 szczypta
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa a la diable

fasolę przebrać opłukać zalać wywarem zagotować i pozostawić na 2 godziny ugotować cebulę oczyścić opłukać pokrajać w kostkę podsmażyć razem z ryżem dodać fasole pod koniec gotowania ugotować doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak