Rozmaitości

Rozmaitości

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ugotowana zielona fasolka szparagowa

    30 dkg
  • pomidory

    3 sztuki
  • ogórek sałatkowy

    1 sztuka
  • suszone oregano

  • cebula czerwona

    1 sztuka
  • papryka czerwona

    po 1 strąku
  • papryka żółta

    po 1 strąku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wymieszać w salaterce pokrojone na ćwiartki pomidory, kostki ogórka, fasolkę, paski papryki oraz pokrojoną w piórka cebulę. Oprószyć solą, pieprzem i oregano. Sałatkę polać obficie oliwą ziołową. Na wierzchu ułożyć zwinięte w ruloniki cieniutkie plasterki sera. Udekorować gałązkami bazylii/

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mirosława4

18.10.2011 17:52
świetna przekąska

lucyna15

17.06.2010 11:33
fajna nazwa dania :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat