Wątróbka na ostro

Wątróbka na ostro

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątroba drobiowa

    1 kg
  • cebula biała

    2-3 sztuki
  • sól

    do smaku
  • tłuszcz do smażenia

    do smaku
  • papryka ostra mielona

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątrobę myjemy, oczyszczamy z błonek a następnie kroimy w mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i wrzucamy pokrojoną w paseczki cebulę. Dodajemy wątróbkę i przyprawiamy papryką ostrą dość dużo. Smażymy. Pod koniec doprawiamy solą. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

czekoladka_m

10.10.2013 18:56
Apetyczna;)

RenataZ-et

07.08.2012 08:13
to coś dla mnie bo bardzo lubię wątróbkę

Wafelek2601

21.12.2011 10:39
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat