Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Galareta z indyka

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

machewka
2 sztuki
pietruszka
1 sztuka
jajko
3 sztuki
Żelatyna wieprzowa Prymat
1 z bulionem
Sklep Prymat
indyk
50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Galareta z indyka

Warzywa obrać i ugotować. Jajka ugotować i obrać ze skorupek. Mięso ugotować. wszystkie składniki rozdrobnić i ułożyć w foremkach. Żelatynę przygotować według przepisu na opakowaniu i zalać przygotowanego indyka z warzywami. Schłodzoną galaretkę wstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak