roztrzepany rzodkietkowiec

roztrzepany rzodkietkowiec

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • śmietana

    2 łyżki
  • jaja na twardo

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rzodkiewki odciąć ogonki i zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami jajka drobno posiekać połączyć ze śmietaną rzodkiewką i koperkiem doprawić do smaku

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Goya

22.03.2012 15:33
mniam

Juleczka20

30.05.2011 10:14
super

izoldaaa6

28.08.2010 23:59
super p[asta, musze koniecznie zrobić puki sezon jest

kamilaj

25.08.2010 16:45
pycha na kanapkę :)

elwal

02.08.2010 23:11
Też tak robię :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat