pasta twarogowa

pasta twarogowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    2 ząbki
  • koncentrat pomidorowy

    3 łyżeczki
  • masło

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz czamy mielony Prymat

    do smaku
  • twaróg

    1 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

czosnek kroimy bardzo drobno lub przeciskamy przez praskę, twaróg mieszamy z masłem i koncentratem, dodajemy sól, pieprz czarny mielony Prymat i czosnek. Zostawiamy w lodówce na minimum godzinę i ewentualnie jeszcze doprawiamy do smaku. Jesli ktos woli ciut słodszy smak, to mozna dodac odrobinę keczupu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat