Przepis i sposób przygotowania na: Miodowe szaszłyki i grzyby mun z groszkiem do makaronu
Po tym czasie rozgrzać patelnię i wrzucić całość na patelnię, smażyć obracając ze wszystkich stron. ok 30 min.
Brokuł ugotować najlepiej w całości, oddzielić ładne różyczki i pozostawić do szaszłyków a resztę ok 80 gr posiekać. Grzyby mun wcześniej namoczyć po czym ugotować.
Mięso zdjąć z patelni i nadziać na przemian z brokułami na długie patyczki, Na pozostały sos włożyć ugotowane i pokrojone w paseczki grzyby mun i posiekany drobno brokuł, dodać przyprawy i groszek, oraz posiekany drobno kandyzowany imbir. Makaron ryżowy ugotować według przepisu na opakowaniu .
Podawać po dwa szaszłyki, porcji makaronu i duszone grzyby w małych miseczkach jako dodatek podać jeszcze słodki sos chili.