Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

kapusta po chińsku

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy
100 g
jabłko
250 g
cebula czerwona
100 g
sok pomarańczowy
100 g
papryka czerwona
100 g
kapusta biała
1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta po chińsku

kapustę pokroić w grubsze cząstki, seler posiekać razem z jabłkami oraz cebulką czerwoną, papryką , całość poddusić na patelni dodając sok pomarańczowy, doprowadzić do redukcji soku następnie przyprawić wg gustu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak