Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
20 szt
jaja
6 szt
ser żółty
20 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat
do smaku
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
olej do smażenia
10 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane

Pieczarki umyć, trzonki odciąć a kapelusze delikatnie wydrążyć. Miąższ i trzonki drobno posiekać, dodać 4 jaja,starty ser i przyprawy. kapelusze wypełnić masą, panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na głębokim tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 01.11.2012 19:25
pycha
pigila
pigila 03.11.2011 22:06
super
KasiaK90 24.07.2011 18:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak